WSSK inbjuder samtliga medlemmar till webbinarium den 28 november kl. 19.30 -20.30 på temat

ATT ARBETA MED SPANIEL – vardags- och jaktträning

Innehåll
– jämförelse med andra raser
– för- och nackdelar
– hur påverkar rasens bakgrund dess arbetssätt
– vad är en ”bra” spaniel och en ”bra” Welsh sett till historiska egenskaper
– dra nytta av din spaniels förutsättningar och se dem som en resurs

Föredragshållare
Cicci Adner 
MarCi hundkurser https://marcihundkurser.co.uk/

Cicci berättar lite om sitt hundliv

1989 köpte jag min första spaniel, planen var aldrig att träna jakt. Men så råkade jag få en cocker som spontant stötte fågeloch vatten apporterade. Det var dock inte så populärt när han ville lära pappas höns att flyga…….

När jag 1996 köpte en amerikansk cocker fanns däremot redan drömmen om jakt och jaktprov – så vi tränade ihop med likasinnade med springer, Welsh och cocker. Sedan dess har vi ägt 57 egna hundar av olika ras och modell men mest spaniels eftersom det var de raserna vi dessutom födde upp.  Jag
bedriver kursverksamhet i mitt företag och har dessutom förmånen att få coacha och hjälpa ett antal ekipage på vägen mot uppsatta mål. Jag håller också föredrag på gymnasiets hundutbildning i Halmstad. Möten och erfarenheter med hundratals spaniels genom åren har gett mig möjligheten att jämföra och fundera över de frågor som tas upp under webinariet. 

Jag hoppas kunna dela med mig av mina erfarenheter av vardags- och jaktträning så att 
du får ett rikare liv med din spaniel och kan se det positiva i beteenden som din hund har!

Mejla in din anmälan till utbild@wssk.se senast den 25e november Kl 20 för att säkra din plats, meddela vilken mejladress som du vill ha mötesinbjudan till.