den 24 oktober kl 18.30 – 21.30

Welsh Springer Spaniel Klubben bjuder in medlemmar till kostnadsfri föreläsning via zoom om BPH med Margaretha Carlsson, ingår i SKK’s mentalpool. Vill du veta mer om varför det är bra att genomgå BPH med sin welsh så anmäl dig!

Vad är BPH?
Beteende – och personlighetsbeskrivning hund, BPH, är som namnet anger en beskrivning av hundars mentalitet och personlighet. Den sker på en standardiserad bana där hunden får uppleva olika situationer. Hundens reaktioner beskrivs och sammantagna ger de en uppfattning om hundens mentalitet och personlighet. Föraren, vanligen du som hundägare, går beskrivningsbanan tillsammans med hunden.
BPH vänder sig såväl till uppfödare som vill få en bild av de hundar som ingår i avelsarbetet som till den enskilda hundägaren som vill lära sig mer om den egna hundens mentala kapacitet.

Det kommer att finnas tid att ställa frågor.

Anmäl dig senast 22 okt till aktiv@wssk.se

Varmt välkomna!