Snart är det dags för våra två största utställningar där klubben är representerade med rasmontrar, Stockholmsmässan och My Dog. Vi brukar ha mycket välbesökta och uppskattade montrar. Rasmontrarna används även i andra sammanhang där vi vill visa och informera om vår fantastiska ras.

Vi har nu använt oss av samma bilder under ett antal år och det hade varit roligt om fler vackra welshar och fritidsfotografer skulle få visa upp sina bilder i dessa montrar. Vad vi söker är bilder på främst vuxna hundar som utför olika sporter där de är aktiva såsom, jakt, agility, spår, nose work, rallylydnad etc. en och annan “bara vacker bild” är också välkommen. Vi söker även en bild med welshar i rörelse. Gärna en grupp glada welshar springande på en vacker äng eller dylikt, tänkt att användas som bagrundsbild.

Så snälla, gräv i era bildarkiv och hjälp till att visa vilken underbar ras welshen är. Bilderna behöver hålla en storlek på minst 1Mb för att gå att använda och vi behöver ha dem senast 1 december.

Skicka era bildförslag till: linda@hallonbos.com

För rasmontergruppen

Linda Toftehag