Arbetsgruppen i Skåne arrangerar Open Show i Åstorp den 27 oktober.

Det är 30 st hundar anmälda och 4 st uppfödargrupper. Lite info vad gäller utställningsdagen eftersom inga PM utsändes; Utställningen öppnar kl 09.00 och bedömningen börjar 10.00. Eftersom vi är i en boulehall så är det varmt och skönt med bra underlag för hundarna att visas på. Det finns även en servering med lite av varje till mycket rimliga priser. Nummerlapparna får ni vid insläpp tillsammans med en liten gåva. Glöm ej ta med vaccinationsbeviset.

Eftersom vi har helt fantastiska sponsorer så betyder det att prisbordet som vanligt är välfyllt. Vill här passa på att tacka sponsorerna; Veterinärkliniken Malmö Evidensia, Cramo Eslöv, Olivers petfood, Sveland djurförsäkringar, Cocandy Konfektyr AB Åstorp, Zvenskens kennel Åstorp samt domaren Lotte Evers.

Välkomna skall ni alla vara till en riktigt trevlig dag i de röd/vitas tecken!
Adressen till Åstorps Boulehall; Floragatan 3 26531 Åstorp