Från ca den 15 november har jag efterträtt Marita Björling som webbadmin och i uppdraget jag fått av styrelsen har också ingått att bygga en ny hemsida för klubben. Om du inte sett den redan så ta en titt HÄR . Saknar du något eller har något blivit fel så kontakta mig.

Den nya sidan är vad man kallar responsiv vilket betyder att storleken ändrar sig efter den enhet man använder. I praktiken innebär det att det blir betydligt enklare att se och läsa i mobil och i surfplattor. Nytt är också den här bloggen där vi puffar för alla nyheter från klubbens verksamhet. Rent tekniskt så får vi också nya funktioner, bland annat kommer det att gå att göra fotogallerier och bildspel och även vara mycket enkelt att lägga till video. I bloggen här finns också funktionen att dela inlägg direkt till sociala medier.

Så nu hoppas jag att alla vill bidra till en trevlig och informativ hemsida och blogg – ut och fota och filma! Jag svarar gärna på frågan kring vilka krav som ställs på foto och video och hur du överför dessa – men kom ihåg att jag ska inte ha allt material direkt. Se info på hemsidan!

Om du undrar över vem jag är så är jag uppfödare av engelsk springer spaniel med prefixet Beeline och jag har ett företag där jag jobbar med digital kommunikation som heter Luckyhouse. Jag har tidigare suttit i styrelsen för Springerklubben i många år och även varit redaktör för deras klubbtidning samt att jag suttit i styrelsen för SSRK Småland. Jag bor i Helsingborg och här får ni ett ansikte också smiley Det ska bli trevligt att jobba tillsammans med er!

Vi hörs och ses!